Een herinnering aan je evenement, lezing of presentatie

Live visual note taking

doel
Een visual note op papier of digitaal
Duur
In overleg; prijzen per dagdeel
taal
Nederlands of Engels
locatie
Door heel Nederland of online
Projectteam staat om een praatplaat heen
No items found.

Neem je publiek visueel mee in je verhaal!

Een evenement kan best overweldigend zijn voor bezoekers of deelnemers. Door het evenement te visualiseren in een 'visual note' zorg je voor een inhoudelijke herinnering van de dag! Wil je juist iets doen voor de mensen die er niet bij waren? Ook dan stuur je een overzichtelijke visuele samenvatting van de inhoud van je event, zodat zij niks gemist hebben. Tekeningen helpen bij het aantrekkelijk maken van het geheel, de teksten vullen alles precies aan.

Voor wie er wel of juist niet bij was

Aan jou de keuze: wil je de aanwezigen een blijvende herinnering meesturen? Of geef je degenen die er niet bij konden zijn alsnog de boodschap mee?

Waardecreatie door een scherp doel

We helpen je om een treffende visualisatie te maken. Daarin zijn we best streng! Wij geloven in één doel(groep) per plaat... of in twee doelgroepen per twee platen ;-)

Digitaal met iPad of liever op papier?

We werken op beide media. Wil je het eindresultaat nog kunnen bewerken, of gaan we er daarna mee aan de slag in een groter grafisch geheel? Kies dan voor digitaal!

Wil je weten of we kunnen aanschuiven bij jouw moment? BEL OF MAIL EVEN!

Ander werk dat we doen

Veritatis corrupti id qui recusandae iusto blanditiis dignissimos non. Quo dolor ea eligendi sit. Hic in culpa veritatis expedita
vraagstuk vaststellen, input uit je team halen en een visuele check

Visuele strategiesessies

We zijn ervan overtuigd dat je in ieder vraagstuk meer kan ontdekken dan je van tevoren dacht. We geloven dat visualisatie kan ondersteunen in het overzichtelijk maken van projecten, verhalen en visies. Daarom bieden we visuele strategiesessies aan, waarin je als groep visueel aan de slag gaat met je ingebrachte vraagstuk.

Bekijk project
arrow_forward
Deelnemers van een workshop zakelijk tekenen aan de slag
Iedereen kan tekenen!

Workshop zakelijk tekenen

We bieden Zakelijk Tekenen workshops van 1,5 uur tot een tweedaagse. Elke workshop is maatwerk en wordt afgestemd op je behoeftes, ervaring met tekenen is niet nodig om mee te kunnen doen.

Bekijk project
arrow_forward

Benieuwd geworden?

Laten we even bellen!