Iedereen kan tekenen!

Workshop zakelijk tekenen

doel
Zakelijk tekenen voor enthousiaste beginners!
Duur
Vanaf 1,5 uur tot twee dagen
taal
Nederlands of Engels
locatie
Door heel Nederland of online
Deelnemers van een workshop zakelijk tekenen aan de slag
No items found.

Een doe-workshop voor enthousiaste beginners

Ook voor workshops Zakelijk Tekenen kun je bij ons terecht!

Hierin gaan deelnemers vooral aan de slag. Natuurlijk geloven wij dat iedereen kan tekenen en we laten iedereen dat ook zien aan zichzelf. We besteden aandacht aan zelfvertrouwen in tekenen en de integratie van tekenen in individuele werksituaties.

We bieden standaard de workshops aan voor groepen t/m 25 deelnemers. In overleg kunnen we ook voor grotere groepen workshops faciliteren.

Geen talent nodig

Je hoeft niet te kunnen tekenen om mee te kunnen doen aan een workshop! Wél essentieel is een portie enthousiasme. Als je al ervaring hebt met illustratie of andere creatieve uitingen, kun je daar altijd goed gebruik van maken in het zakelijk tekenen.

Focus van de training

Onderwerpen die voorbij komen zijn bijvoorbeeld: basisvormen professionaliseren, je repertoire uitbreiden, nieuwe iconen ontwerpen, visueel faciliteren, praatplaten maken, visuele flipovers maken en tekenen tijdens vergaderingen.

Focus op jouw onderwerp

Naast workshops bieden we ook tekencoaching aan. Hierin kijken we gericht naar de vraagstukken die je inbrengt en hoe we een tekening of praatplaat naar een hoger niveau kunnen tillen.

we bellen graag over jouw workshopwensen!

Ander werk dat we doen

Projectteam staat om een praatplaat heen
Een herinnering aan je evenement, lezing of presentatie

Live visual note taking

We bieden live visual note taking aan voor allerlei events, lezingen en andere momenten. Hiermee bied je aanwezigen of juist afwezigen een overzichtelijke visuele samenvatting van het moment.

Bekijk project
arrow_forward
Veritatis corrupti id qui recusandae iusto blanditiis dignissimos non. Quo dolor ea eligendi sit. Hic in culpa veritatis expedita
vraagstuk vaststellen, input uit je team halen en een visuele check

Visuele strategiesessies

We zijn ervan overtuigd dat je in ieder vraagstuk meer kan ontdekken dan je van tevoren dacht. We geloven dat visualisatie kan ondersteunen in het overzichtelijk maken van projecten, verhalen en visies. Daarom bieden we visuele strategiesessies aan, waarin je als groep visueel aan de slag gaat met je ingebrachte vraagstuk.

Bekijk project
arrow_forward

Benieuwd geworden?

Laten we even bellen!