Ons Werk

PROJECTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

Projectteam staat om een praatplaat heen
Een logistieke 'product journey' uitgetekend

Journey mapping voor gevorderden

We gingen van customer journey map naar de reis van een fragiel product. In een PraatPlaat konden we precies aanwijzen waar de belemmeringen hun oorsprong vonden en waar de kansen voor het oprapen lagen. Handig om snel te communiceren naar teamleden aan de andere kant van de wereld.

participatiesessies in de zorgsector

Zorgdromen ontdekken

Samen met platform IZO, een samenwerking tussen 17 organisaties uit de zorgsector, organiseerden we 3 participatiesessies verspreid door het land. We hielpen zorgbehoevenden hun ervaringen te delen en werkten samen naar oplossingen. De resultaten werden in verschillende PraatPlaten verwerkt en door een animator werden onze visualisaties tot leven gebracht!

Veritatis corrupti id qui recusandae iusto blanditiis dignissimos non. Quo dolor ea eligendi sit. Hic in culpa veritatis expedita
Sequi corrupti aperiam rem qui officia. Ea nihil fuga id pariatur repellat. Illo odit repellendus.
Ontwerptraject met de hockeybond

Hockey, stoer gemaakt

Om een nieuwe doelgroep aan te trekken, moet hockey een stoer karakter krijgen. Met moodboards, het ontdekken van belemmeringen en kansen en persona’s kwamen we samen met de hockeybond tot de kern van stoer: baldadig, zelfvertrouwen en ontdekken, waarop vijf nieuwe projecten werden gestart.

hoe wij duurzaam zijn

Iedereen een ecologische voetafdruk van 1 aarde.

Wij willen graag bijdragen aan een duurzamere samenleving. Daarom werken we voornamelijk aan duurzaamheidsvraagstukken.
Ook doneren we 2% van onze omzet aan het WNF. En we dragen bij door:

Duurzame creatieve sessies

In sessies bieden we graag duurzame materialen aan om mee te werken. Navulbare stiften, gerecyclede post-it's... wat is er veel mogelijk!

Met de benenwagen

Waar we kunnen, nemen we de fiets en naar verder gelegen plekken het OV. Niet alleen fijn voor de wereld, ook voor een frisse gedachtenstroom.

Vega(n) focus

We denken na over de impact van het eten en drinken dat we consumeren. Vega(n) lunches verminderen ook vaak de bekende after-lunch-dip!

Deze blije klanten gingen je voor

Royal Haskoning DHV

"De PlaatPraters maakten op een effectieve en creatieve manier inzichtelijk wat het grotere plaatje was waarin ons project opereerde, en de verschillende elementen waar de stakeholders over konden discussiëren. Dit maakte het gesprek mogelijk op een leuke en interactieve wijze."

Alex de Ruiter
Alex de Ruiter
-
Commercial Director New Business
Royal Haskoning DHV
Fundamentals Academy

Wat een overzichtelijke manier van werken, ook voor niet-ontwerpers. Deze conversation starter zorgde voor meer diepgang in ons project en was een kickstart in de challenge.

Jens Gijbels
Jens Gijbels
-
Founder
Fundamentals Academy
KNHB

“De PlaatPraters hebben onze kickstart op een prettige, gestructureerde en inspirerende wijze begeleid.”

Yvette van de Graaf
Yvette van de Graaf
-
Senior medewerker Doelgroepen
KNHB
31 volts

“De Plaatpraters hebben ons geholpen om het beste uit de deelnemers te halen met als resultaat een aantal sterke toekomst scenario’s. Meer dan een plaat!”

Marcel Zwiers
Marcel Zwiers
-
Founder & Partner
31 volts

Benieuwd geworden?

Laten we even bellen!