vraagstuk vaststellen, input uit je team halen en een visuele check

Visuele strategiesessies

doel
Overzichtelijk maken hoe een team tegenover haar vraagstuk staat en waar ze naartoe gaat bewegen.
Duur
Vanaf 1,5 uur
taal
Nederlands of Engels
locatie
Door heel Nederland
Veritatis corrupti id qui recusandae iusto blanditiis dignissimos non. Quo dolor ea eligendi sit. Hic in culpa veritatis expedita
No items found.

Waar heb je behoefte aan als je zorg nodig hebt?

We zijn ervan overtuigd dat je in ieder vraagstuk meer kan ontdekken dan je van tevoren dacht. We geloven dat visualisatie kan ondersteunen in het overzichtelijk maken van projecten, verhalen en visies.

Daarom bieden we visuele strategiesessies aan, waarin je als groep visueel aan de slag gaat met je ingebrachte vraagstuk. Natuurlijk tekenen wij alle input en checken we steeds: klopt dit nog voor iedereen? Waar schuurt de tekening nog? Wat moet er meer uit springen?

Jullie zijn de expert, wij bevragen

We denken dat jullie zelf alle antwoorden hebben. Wij kennen je vakgebied niet, en stellen daardoor de vragen die je elkaar eigenlijk nooit eens stelt... maar die essentiële verschillen kunnen maken!

Visueel aan de slag

We doen (huiswerk)opdrachten in de vorm van visuele werkbladen. Die kun je gewoon met tekst invullen, maar ze helpen om vragen volledig te beantwoorden. Wij zorgen voor de visualisatie van het grote geheel!

Spiegelen en checken

We tekenen mee wanneer de deelnemers input geven. Daarna wordt steeds 'gespiegeld': volgens mij zei je dit, klopt dat? Wat betekent dit? Is dat wel zo? Wie is het hier niet mee eens? Zo werken we naar een gezamenlijk geheel.

We bellen graag even om jullie visuele strategiesessie in te plannen!

Ander werk dat we doen

Projectteam staat om een praatplaat heen
Een herinnering aan je evenement, lezing of presentatie

Live visual note taking

We bieden live visual note taking aan voor allerlei events, lezingen en andere momenten. Hiermee bied je aanwezigen of juist afwezigen een overzichtelijke visuele samenvatting van het moment.

Bekijk project
arrow_forward
Deelnemers van een workshop zakelijk tekenen aan de slag
Iedereen kan tekenen!

Workshop zakelijk tekenen

We bieden Zakelijk Tekenen workshops van 1,5 uur tot een tweedaagse. Elke workshop is maatwerk en wordt afgestemd op je behoeftes, ervaring met tekenen is niet nodig om mee te kunnen doen.

Bekijk project
arrow_forward

Benieuwd geworden?

Laten we even bellen!